Nick Jonas és felesége, Prijanka Csopra Jonas jelenti be az Oscar-díj jelöléseket

Forrás: AFP -
Oscar-díj Nick Jonas filmakadémia Prijanka Csopra Jonas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prijanka Csopra Jonas színész-producer és férje, Nick Jonas énekes-dalszerző-színész jelenti be március 15-én hétfőn élő közvetítésben az Oscar-jelöléseket 23 kategóriában - közölte kedden a díjakat odaítélő amerikai filmakadémia.

Az élő közvetítést világszerte meg lehet nézni az Oscars.com és az Oscars.org honlapon, valamint a filmakadémia Facebook-, Twitter- és YouTube-platformján. A várakozások szerint a több kategóriában jelölést kaphat az idei díjszezonban már eddig is rangos elismerésekkel jutalmazott Chloé Zhao A nomádok földje című road movie-ja, Aaron Sorkin A chicagói 7-ek tárgyalása című bírósági drámája és Emerald Fennell Ígéretes fiatal nő című filmje is - írta a Variety.com.

oscar-díj Forrás: AFP

Az idei Oscar-jelöltek között számos olyan produkció is lehet, amelyek a pandémia miatt nem a mozikban debütáltak, hanem valamelyik streamingplatformon. A filmakadémia közleménye szerint a jelöléseket hétfőn két részletben sorolják fel az élő adásban.

A 93. Oscar-díjátadó gálát április 25-én rendezik meg Los Angelesben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.