Sokkoló! Közösségi oldalán jelentette be a sportvezető, hogy meg fog halni

bejelentés halál külföld sportvezető Atlétikai Szövetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Svéd Atlétikai Szövetség korábbi elnöke, Ulf Ekelund a közösségi oldalán közölte a megdöbbentő hírt. miszerint hamarosan meg fog halni.

Ulf Ekelund korábban elnöke volt a Svéd Atlétikai Szövetségnek. Miután közösségi oldalán elárulta, hogy rövidesen meg fog halni, az Aftonbladet című lapnak adott interjút.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Fred Tanneau

"Nehéz felfognom azt, hogy ez a betegség ilyen gyorsan támad és napjaim vannak hátra. A hét végén még a tévében néztem a fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságot.

Úgy tűnik, hogy ez volt az utolsó verseny, amit még láthattam, hiszen rövidesen meg fogok halni. Korábban már küzdöttem a bőrrák ellen, de most már rengeteg áttét keletkezett, a legtöbb az agyamban van. Iszonyatosan fáj a fejem és nagyon rosszul vagyok.

Felhívtam a szeretteimet és nekik is elmondtam, mi a helyzet. De a világgal is tudatni akartam, ezért tettem fel az írást a közösségi oldalamra. Elvileg a szokásos módon élem a mindennapjaimat, dolgozom is, de nehéz megérteni és elfogadni, hogy hamarosan meg fogok halni. Az orvosok 1 hónapot mondanak, hogy még addig élhetek" - mesélte szomorúan Ekelund.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.