Titokzatos sötét árnyat észleltek az elhagyatott idősotthonban - Videó

idősotthon kísértetjárta szellem kísértet paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felfedező csapat sokkot kapott, miután egy titokzatos sötét árnyat észleltek, miközben egy hírhedt, elhagyott idősotthont tanulmányozták az Egyesült Királyságban. A rémálmokat kiváltó pillanat felvételei elterjedtek az egész világon.

A legendás idősek itthona több tucat fogyatékossággal és demenciával küzdő idős embernek adott otthont, mielőtt 2015-ben bűnözők foglalkoztatása és betegek zaklatása miatt kénytelenek voltak bezárni.

A hátborzongató videó elég ártalmatlanul indul. A két kalandor, akik a Finders Beepers History Seekers néven találhatóak meg a YouTube-on és akik lepusztult épületek belső terét vizsgálják, épp azt mutogatják, hogyan válik le a tapéta a falról. Ekkor azonban arra lesznek figyelmesek, hogy egy sötét alak tűnik fel az emeleten. Nadine azonnal felkapaszkodott a lépcsőn, hogy kiderítse, egy hajléktalan ólálkodik-e odafenn, de a „paranormális" kukucskáló megmagyarázhatatlanul eltűnt - adta hírül a New York Post.

A kép illusztráció Forrás: pixabay.com

A férfi először nem tulajdonított túl nagy jelentőséget a dolognak, arra gondolt, hogy biztosan egy bűnözőt vagy hajléktalant láttak. Később aztán belegondolt, hogy ez nem túl valószínű, hiszen az alak csak abba az irányba menekülhetett el, ahol túl kicsi a lyuk a falon, így azon nem férhetett át. Máshogy nagyon pedig nem juthatott le, mivel a legfelső emeletről túl meredek lett volna leugrani.

A videó nagyon nagy tetszést aratott a paranormális jelenségek rajongói között. Sokan azt állítják, hogy ez a felvétel a legmeggyőzőbb bizonyíték, mely valaha készült. Nadine szerint ez már csak azért is érdekes, mert nem kísérteteket kerestek, barátja, Andy nem is hisz a létezésükben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.