Több tízmillió dolláros szerződést írt alá a Trónok harca írója, George R. R. Martin

George R. R. Martin HBO író Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár George R. R. Martin még mindig nem fejezte be a Trónok harca alapját adó regénysorozatot, a legfrissebb hírekből arra következtetünk, továbbra is másra fog koncentrálni.

Öt évre szóló, és mintegy több tíz millió dollárt érő szerződést írt alá a Trónok harca című sorozatot is gyártó HBO-val George R. R. Martin. Ha valaki nem tudná, ő az, aki a népszerű sorozat alapjául szolgáló A tűz és jég dala című regénysorozatot írta

-adta hírül a Varierty.

A szerződés aláírásával Martin vállalta, hogy részt vesz az HBO és az HBO Max új projektjeinek létrehozásában, azt viszont nem tudni, ezeknek van-e közük a Trónok harca előzménysorozataihoz.

Nem rég jelentették be ugyanis, hogy több előzménysorozat készül, mint amiről első körben szó volt, szám szerint öt.

A tervek szerint lesz egy, ami a Targaryen-házról szól, egy, ami Lord Corlys Velaryon történetét meséli el, egy másik sorozat helyszíne pedig Királyvár nyomornegyede, Bolhavég lesz. Emellett Martin egy novelláskötetéből is készül majd egy sorozat, és a Martell-ház ősének alakja köré is épül egy másik.

George R.R. Martin Forrás: AFP/Taylor Hill

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.