szívritmuszavar halál szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 18 éves brazil diáklány rosszul lett, majd meghalt, miután párjával a zuhany alatt szeretkeztek. A szakértők még vizsgálják a tragédia pontos okait.

A 18 éves Vitoria Costa de Castro és párja március 18-án a lány otthonában szeretkeztek a hálószobában, amikor egyszer csak úgy döntöttek, hogy a fürdőszobában folytatják az aktust. A lány azonban minden előjel nélkül rosszul lett a zuhany alatt, összeesett és pár perc múlva meghalt. A halottkém megerősítette, hogy nincsenek külsérelmi nyomok az áldozat testén, így a nemi erőszak vagy gyilkosság lehetőségét kizárták - írja a Ripost.

szex zuhany illusztráció Forrás: Thinkstock

A lány édesapja a helyi sajtónak azt mondta, hogy a lánya nem cigarettázott, nem ivott, nem fogyasztott semmilyen kábítószert és ismert egészségügyi problémái sem voltak. A szakértők szerint valószínűleg az történt, hogy Vitoria pulzusa a duplájára emelkedett az aktus közben, ami úgy megemelte a vérnyomását, hogy szívritmuszavar lépett fel nála, mely azonnali halált okozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.