A fesztiválszervező elmondta, mi lesz az idei koncertekkel és fesztiválokkal

Fotó: Rockstar Photographers -
védettségi igazolvány fesztivál terasznyitás Lobenwein Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi napon kinyitottak a teraszok és amennyiben elérjük a 4 millió beoltottat, nyithatnak a szállodák, mozik, színházak is. 

A szombati nap nagy nap volt Magyarország életében: újra megnyitottak a teraszok, a nap is gyönyörűen sütött, így nem csoda, hogy elárasztották az emberek a kiülős helyeket. Hamarosan nyithatnak a mozik, színházak, szállodák is, de vajon mikor bulizhatunk újra egy fesztiválon? Erről beszélgetett a Blikk riportere Lobenwein Norberttel, az ismert fesztiválszervezővel.

Balaton Sound 2019 07.07. szombat 4. nap Fotó: Rockstar Photographers

Lobenwein Norbert elmondta, bár pár hete még maga se hitte volna, most már bizakodó azon a téren, hogy hamarosan talán beindulhatnak a koncertek és rendezvények is.

- nyilatkozta a fesztiválszervező, aki szerint a Sziget fesztivál megtartására továbbra sincs túl nagy esély, viszont a balatoni fesztiválokra igen. Norbert azt is elmondta, hogy bár a szakmában sokan ellenzik, ő támogatná azt, hogy védettségi igazolványhoz legyen kötve ezeknek az eseményeknek a látogatása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.