Cicaharc: nem kér bocsánatot a koronaletépő szépségkirálynő

korona szépségverseny kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség letartóztatta Caroline Jurie-t, a jelenlegi Mrs World-öt. A vád szerint, színpadi rendbontás után megtámadta Pushpika de Silvát, majd letépte a koronát az új szépségkirálynő fejéről. Lett volna rá lehetősége, mégsem kért bocsánatot.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Pushpika de Silva az incidens során, olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani.

Az elkövető Caroline Jurie volt az előző évi Mrs. Srí Lanka győztese, és ő nyerte meg a kaliforniai vállalat által szervezett Mrs. World szépségversenyt is, innen az aktuális címe. A harcias asszonyt letartóztatták és a bántalmazáson túl, társával együtt, rongálással is vádolják.

Mrs. Srí Lanka csütörtökön azt nyilatkozta, hogy kész ejteni a vádakat, ha Jurie nyilvánosan bocsánatot kér.

Mrs. World nem hajlandó bocsánatot kérni, inkább a bíróságot választja.

A rendőrség szerint a bírósági tárgyalást április 19-re tűzték ki, Jurie-t és társát csütörtökön szabadon engedték – írja a The Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.