Egy csővel verte agyon a feleségét egy szegedi férfi

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál feleség gyilkos letartóztatás férj Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája hétfőn elrendelte 30 napra annak a férfinak a letartóztatását, aki egy csővel pénteken agyonverte feleségét a Tisza-parti város egyik panziójában.

A Szegedi Törvényszék szóvivője, Horváth-Tóth Imola az MTI-vel azt is közölte, hogy a férfi ellen emberölés bűntette miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint pénteken kora délután a gyanúsított és a felesége szóváltásba keveredett és eközben a férfi egy 80 centi hosszúságú csővel több alkalommal fejen és nyakon ütötte a sértettet. A bántalmazások következtében a nő hanyatt esett és a helyszínen életét vesztette.

Egy csővel verte agyon a feleségét egy szegedi férfi - Illusztráció Forrás: Shutterstock

Korábban a rendőrség azt közölte, hogy a 49 éves férfi a bántalmazást követően elhagyta a szobát, majd a szálláshely tulajdonosának elmondta a történteket, aki értesítette a hatóságokat.
A bíróság a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt látta indokoltnak a kényszerintézkedés elrendelését.

A nyomozási bíró letartóztatást elrendelő végzését az ügyész tudomásul vette, míg a gyanúsított és védője fellebbezett, így a döntés nem végleges - írta az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.