Mihalik Enikő elárulta, hogyan jött össze férjével: "Felszedettem magam Dáviddal"

Korányi Dávid párkacsolat Mihalik Enikő Mihalik Enikő férje férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő volt Till Attila vendége a TV2 Propaganda című műsorában, ahol arról is részletesen beszámolt, hogyan jött össze párjával, Dáviddal.

"Egy barátnőm mutatott Dávidról Instagramon fényképet, és aztán volt egy házibuli, ahova mondta a barátnőm, hogy el fogja hívni. (...) Mondhatjuk, hogy becserkésztem. Az ő tudta nélkül levadásztam. (...) Egészt este őt néztem, de sosem kaptam el egy olyan pillanatot, amikor ő rámnézett volna, amikor visztont végre igen, akkor jött ez a 'jaj, kezek, hova tegyem őket". Nagyon furán zavarba jöttem. És után kivártam a megfelelő pillanatot, amikor támadtam. Úgy cserkésztem be Dávidot, hogy felszedettem magam vele. Ez a legjobb taktika. Én csak odapozicionáltam magamat, kinyitottam a lehetőség kapuját, és úgy voltam vele, hogy vagy él vele vagy nem, és szerencsémre élt vele" - mesélte a szupermodell, aki egyértelműen sugárzik a boldogságtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.