Vádat emeltek Lady Gaga kutyáinak elrablói ellen

Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz -
kutya vádemelés Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt embert tartóztattak le és emeltek vádat ellenük Lady Gaga két bulldogjának elrablása és a kutyasétáltató súlyos megsebesítése miatt.

Négy vádlott ismert bandák tagja, az ötödik egy nő, akiről korábban azt közölték, hogy ő találta meg és vitte vissza tulajdonosának a kutyákat miután, hogy jutalmat ajánlottak fel az állatok visszaszolgáltatójának.

A két kutyát két nappal aztán adták le egy Los Angeles-i rendőrőrsön, hogy február 24-én elrabolták őket kutyasétáltatás közben. A 30 éves kutyasétáltatót, Ryan Fischert a vállán meglőtte az egyik támadó. Lady Gaga harmadik kutyájának sikerült elfutnia, őt a rendőrök találták meg.

Lady Gaga kutyáinak elrablói ellen vádat emeltek. Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz

Lady Gaga, aki éppen Rómában volt filmforgatáson, félmillió dollár jutalmat ajánlott fel annak, aki épségben visszaszolgáltatja kedvenceit.

A Los Angeles-i rendőrség csütörtökön közölte, úgy vélik, a gyanúsítottak nem az állatok tulajdonosa miatt támadták meg a kutyasétáltatót.

"A bizonyítékok szerint tisztában voltak a fajtiszta kutyák értékével és ez volt a rablás motivációja" - írták közleményükben.

Három vádlottat gyilkossági kísérlettel, rablásra való szövetkezéssel és rablással vádoltak meg. A fegyvert használó ellen fegyveres támadás a vád. A negyedik és ötödik vádlottat, köztük a kutyákat visszaszolgáltató nőt bűnrészeséggel vádolják - adta hírül az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.