A kulcsi családirtó édesanyja megszólalt: "Nem várom haza"

gyilkosság Kulcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kulcsi családirtó 

A kulcsi családirtó 2012-ben először a bátyját szúrta le, aztán nagyapját, nagyanyját és édesapját is halálra késelte. Ezután édesanyjára is rátámadt, de nővérét és annak udvarlóját is megpróbálta megölni. A férfinél súlyos személyiségzavart és tébolyt állapítottak meg, ezért nem börtönbe, hanem Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe utalták, ahol folymatosan felülvizsgálják az állapotát. Ha gyógyultnak találják, kiengedhetik.

H. Csanád Jutas (j) érkezik az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, több emberen 2012 áprilisában Kulcson elkövetett gyilkosság miatt ellene indított per tárgyalására, a Székesfehérvári Törvényszékre 2013. szeptember 9-én Forrás: MTI/Beliczay László

Édesanyja elmondta, egyáltalán nem várja fiát, ha esetleg kiengednék.

"Nem hiszem, hogy valaha is lesz olyan orvos, aki felelősséget vállalna Csanádért. Nem várom haza és nem is tartom vele a kapcsolatot" - mondta a Borsnak a nő. Nem tart a gyerekétől.

"A túlvilágról jöttem vissza, ezért már nem félek semmitől. Csanádot sajnálom, de nem tudok vele mit kezdeni. Én már csak nyugalmat szeretnék az életben" - mondta. Azt is elárulta, nem az ő dolga megbocsátani. "Ez a Jóisten dolga. Csanádnak vállalnia kell a felelősséget azért, amit tett. Úgy vélem, ő is megszenvedi a magáét odabenn."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.