Autóval hajtott át egy oltóponton az oltásellenes nő

Forrás: Shutterstock -
vakcina oltásellenesség tiltakozás Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy akart a vakcinák ellen tiltakozni az amerikai nő, hogy áthajtott egy felállított oltóponton. A sátorban többen is tartózkodtak.

A 36 éves Virginia Christine Lewis Brown a vakcinák ellen akart tiltakozni, amikor úgy döntött, hogy áthajt egy oltóponton felállított sátoron a Tennessee államban fekvő Maryville-ben.

Hétfőn reggel ezért a bevásárlóközpont parkolójába ment autójával, majd áthajtott először a terelőbójákon végül a sátoron, amelyben hét ember tartózkodott, egészségügyi dolgozók és a Nemzeti Gárda tagjai. Épp hogy el tudtak ugrani a jármű elől, szerencsére senki sem sérült meg komolyabban. A nő közben azt kiabálta, „le a vakcinával!"

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A helyszínen tartózkodtak a megyei seriff hivatalának emberei, akik hamar elkapták. A nő azt állította, csupán 5 kilométer per órás sebességgel hajtott, de szemtanúk szerint ennél jóval többel ment. Elárulta, a vakcinák ellen akart tiltakozni. Óvadék ellenében elengedték a megyei börtönből – írta az ABC News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.