Curtis Tarján Zsófival és Lotfi Begivel gondolta újra a Kimnowak slágerét - Klippremier

Curtis, Instagram -
Tarján Zsófia Lotfi Begi videó Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösen gondolta újra a 90-es évek ikonikus dalát, a Kimnowak örök slágerét Tarján Zsófi, a Swing à la Django, Lotfi Begi és Curtis. A végeredmény pedig az év legizgalmasabb kollaborációja lett.

A Kimnowak híres slágerét dolgozták fel a hazai zenei élet nagyágyúi. A 2021-es „Gyémánt" hangzásában különleges harmóniát alkotnak az autentikus magyar elemek és a dance-pop stílusjegyek, a dallam pedig természetesen a felejthetetlen eredeti szerzemény, benne újító rapbetéttel.

A nem mindennapi ötlet a Magyarországon és külföldön is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Swing à la Django zenekartól származik.

„Két éve egy fellépésre készítettünk az együttessel egy népzenei verziót a Gyémántból - ekkor jött a nagyobb projekt ötlete is, hogy csempésszünk bele egy kis elektronikát, rapet, és egy gyönyörű énekhangot" - mesélte Lombos Pál, a Swing à la Django alapítója.

A pezsgő elektro hangzást az ország top producerének, Lotfi Beginek köszönhető, a két zenei világ találkozása pedig egészen különleges.
A hangokban is megbonthatatlan egységet alkot ez az izgalmas kettősség: a vokálért Tarján Zsófi, a Honeybeast zenekar énekesnője felel, míg a felvételnek extra löketet adó rapbetétet a kedélyeket mindig sikeresen borzoló Curtis jegyzi.

A nemrég Los Angeles Film Award díjat nyert Jimy J. Hollywood rendezésében fantasztikus látványvilágú klip is készült a dalhoz, amit a gödöllői Királyi Kastélyban vették fel. A helyszínhez Lotfi Begit személyes szálak is kötik, hiszen a lemezlovas Gödöllőn nőtt fel, és ez az egyik kedvenc helye a városban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.