Egész családját elveszítette a kisfiú, aki az olaszországi sífelvonó baleset egyetlen túlélője

Forrás: Mathis Lagadec/Pixabay -
túlélő kisfiú baleset sífelvonó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
14 ember halálát okozta vasárnap egy sífelvonó lezuhanása Olaszországban. Az egyetlen túlélő az 5 éves Eitan Biran, aki elvesztette szüleit, dédszüleit és testvérét is a balesetben.

Szörnyű baleset történt vasárnap, amikor is a Stresa nevű település és a Mottarone-hegy között közlekedő függővasút turistákat szállító kabinja váratlanul leszakadt. A kabin húsz métert zuhant, majd végül a hegyoldalon végiggurulva, mintegy száz méter után állt meg. A balesetet mindössze az 5 éves Eitan Biran élte túl csodával határos módon, édesapja óvó ölelésének köszönhetően, mely megvédte őt az ütésektől - írja a Daily Mail.

A kisfiú szinte az egész családját elveszítette: meghalt az édesanyja, édesapja, testvére és dédszülei. Ő maga is súlyosan megsérült, koponya-, mellkasi és hasi, és lábsérülései miatt jelenleg is az egyik torinói kórház intenzív osztályán ápolják. Jelenleg altatják és nyugtatózzák, de lassan szeretnénk majd felébreszteni. A források szerint nem szenvedett agykárosodást, állapota jelenleg stabil. Eitan nagynénje, Aya Biran és nagyszülei vannak vele a kórházban. Az orvosok úgy gondolják, hogy az elkövetkező két nap döntő lesz a felépülése szempontjából. Kedden még Ferenc pápa is imádkozott a „kis Eitanért".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.