Meglőtte ismerősét egy férfi a belvárosban - keresi a rendőrség

Forrás: Shutterstock -
gumilövedék fegyver férfi rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fővárosi rendőrök még a bűncselekmény estéjén azonosították a férfit, aki gumilövedékes fegyverrel sebesítette meg ismerősét. Jelenleg is keresi a rendőrség. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2021. május 18-án 20 óra 6 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfit meglőttek.

A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy két férfi között - a rendelkezésre álló adatok szerint - féltékenységből szóváltás alakult ki, majd egyikük gumilövedékes fegyverrel meglőtte vitapartnerét. A feltételezett elkövető a lövés után elmenekült, a sértett pedig hazament és onnan hívta a mentőket.

Gumilövedékes fegyverrel sebesítette meg ismerősét egy férfi (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A rendőrök még az este azonosították a 25 éves budapesti férfit, akit jelenleg is keresnek. A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított eljárást - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.