Janics Natasa visszatérés olimpia kajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt még 90 százalék esélyt adott rá, hogy befejezte a pályafutását a 39 éves olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa, most csütörtökön pedig rajthoz áll a kajak 200 méteres szegedi olimpiai válogatón.

Douchev-Janics Natasa visszatérése azért is érdekes, mert 2019-ben mindössze 10 százalék esélyt adott magának a háromszoros olimpiai bajnok, hogy valaha még rajthoz áll, azok után, hogy nyaki sérve annyira megkeserítette a mindennapjait, hogy éjszakánként aludni sem tudott. Miután Kínából hazajöttek, férje otthonában, Bulgáriában telepedtek le. 2019 februárja óta a plovdivi Csipilszki nevű klubban dolgozik trénerként.

Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok Forrás: nlcafe

Szerdán és csütörtökön Szegeden rendezik meg az olimpiai pótkvalifikációs válogatót, ahol

csütörtökön kajak 200 méteren egyesben a harmadik előfutamban indul Janics a Győri Graboplast VSE versenyzőjeként borzasztó erős mezőnyben: Fazekas-Zur Krisztinával, Csipes Tamarával és Kárász Annával egy futamban

- írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.