Hofi Géza özvegye segíti Sas József feleségét: "Még mindig nagyon nehezen beszélek a fájdalomról"

Forrás: MTI/Soós Lajos -
halál özvegy Sas József Hofi Géza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József felesége még mindig nehezen beszél szeretett férje elvesztéséről, de Hofi Géza özvegye segíti őt a gyászban.

Sas József négy hónapja távozott az élők sorából, férje elszvesztéséről özvegye még nehezen beszél, és a veszteség feldolgozása sem könnyű számára, ebben segítheti őt Hofi Géza özvegye.

Sas József Forrás: MTI/Soós Lajos

"Még mindig nagyon nehezen beszélek a fájdalomról, amit Jóska elvesztése miatt érzek, a mai napig képtelen voltam hozzányúlni a holmijához. Minden úgy van, ahogyan ő hagyta. A temetőben is csak nemrég jártam ekőször a lányommal, mert féltem az érzéstől" - árulta el Zsuzsa asszony, aki éppen pénteken engedett be először barátokat az otthonába.

"Pénteken tartottuk Hofi Géza özvegyének, Ildikónak a születésnapját, én pedig úgy döntöttem, hogy ez a legjobb alkalom arra, hogy Jóska halála után először, kinyissam a ház ajtaját a barátok előtt. Nálam tartunk egy kis összejövetelt, így alkalmam lesz beszélni vele arról is, hogy ő miként dolgozta fel a férje elvesztését. Figyelem, ahogyan ő kezeli Hofi szellemi örökségét és őrzi az emlékét, és pontosan így szeretném én is" - mondta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.