Kiderült, hogy bánnak a börtönben Fekete Dáviddal: az énekesnek mostantól nehezebb dolga lesz

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
Fekete Dávid börtön csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid mostantól már nem egyedül van a zárkában, véget ért az elkülönítése. 

Fekete Dávid eddig magánzárkában volt, de mostantól már nem egyedül lesz a cellában, ugyanis áthelyezték egy kétágyasba. Zárkájának ablaka a börtön udvarára néz.

"

Átkerült egy kétszemélyes fogdába és ha az új cellatársával nem jön ki jól, az alaposan megnehezítheti a dolgát.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A lap információi szerint Dávidot már többször kihallgatták, és az is felmerült, hogy egy bűnszervezet tagjaként követett el több bűncselekményt. Az egykori énekesnek esélye sem volt szabadlábon védekezni. "A bűnismétlés ténye abból fakad, hogy a gyanúsítottat a nyomozó hatóság először 2020. május 29. napján hallgatta ki gyanúsítottként (majd utána még többször), de az első kihallgatását követően további bűncselekményeket valósított meg 2020 októberében is, novemberében is, 2021. januárjában is és februárjában is. Ez utóbbi 4 bűncselekmény közül három sikkasztásnak, egy csalásnak minősül" - mondta dr. Gaál Katalin sajtószóvivőtől.

"Mostantól pokol vár a börtönben Fekete Dávidra" - A Viszkis szerint ez fog történni bent az énekessel

Fekete Dávid ellen több 100 millió forintos csalás ügyében folyik a nyomozás. Az énekes előzetes letartóztatásba került, de a vírus miatt először elkülönítették, mostantól viszont hozzá kell szoknia a zárkatársakhoz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.