Nagyot újít az IKEA, ezt a szolgáltatást vezetik be Magyarországon

szolgáltatás vásárlás újdonság Ikea bútor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mobil átvételi pontokat nyit az IKEA Balatonbogláron és Siófokon, így a vásárlók az internetes megrendeléseiket már oda is kérhetik.

Nagy újítást vezet be az IKEA, ugyanis mostantól lehetőség van mobil átvételi pontokra rendelni a termékeket. Egyelőre Balatonbogláron és Siófokon van erre mód.

„Az IKEA áruházak fontos részei üzleti működésünknek, hiszen vásárlóink nemcsak inspirációt meríthetnek itt, de szakértőinkkel is egyeztethetnek otthonuk tervezése kapcsán. Viszont az IKEA továbbra is elkötelezett azon célja mellett, hogy még megközelíthetőbbé és elérhetőbbé váljon az emberek többsége számára. A mobil átvételi pontok éppen ebben segítenek, és egy újabb lehetőséget kínálnak a vásárlóknak, hogy kiválaszthassák, hol és mikor szeretnék átvenni a rendeléseiket" - mondta Szabó Tamás, az IKEA Magyarország fulfillment vezetője.

Mobil átvételi pontokat nyit az IKEA. Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

A szolgáltatás ára az összsúlytól függ, 15 kg-os rendelésig 1490 forintba, 200 kg-os kiszállítás felett pedig 9 990 forintba kerül.

"A mobil átvételi pont igénybevételekor a vásárlók jelentősen kevesebbet fizetnek, mint a lakásba történő kiszállítás esetén. Például egy STRANDMON fotel rendelésekor körülbelül a felét, 200 kg feletti konyha esetén a szállítási díj háromnegyedét is megspórolja a megrendelő" – mondta Szabó Tamás.

„A mobil átvételi pontoknak köszönhetően a régió több városában is közelebb kerülhetünk a vásárlókhoz. Ez egy rugalmas megoldás, amely számos előnnyel jár – a vásárlók például összekapcsolhatják a rendelésük átvételét a szomszédos áruházakban történő egyéb vásárlásokkal, és így időt takaríthatnak meg. A világjárvány idején további előny a biztonság – ugyanis minden kint, a friss levegőn történik majd" – árulta el Szabó Ágnes, a budaörsi IKEA áruházvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.