Orbán Viktor megköszönte a magyar válogatott teljesítményét: ezt üzente nekik

magyar válogatott Orbán Viktor Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan a magyar válogatott számára véget ért az Eb-szereplés, mindenki büszke a csapat teljesítményére. Orbán Viktor a Facebook-oldalán gratulált.

Kétszer elhihettük, hogy a magyar válogatott tovább menetel majd az Eb-n, de a németek mindkétszer egyenlítettek. A döntetlennel pedig a csapatunk szereplése véget ért. "Hihetetlennek és elképzelhetetlennek tűnt, hogy továbbjuthatunk, de sajnos a legszebb tündérmeséknek sem mindig tökéletes a vége" - mondta a többi között Marco Rossi szövetségi kapitány. A magyar csapat teljesítményéhez Orbán Viktor a Facebook-oldalán gratulált. "És eljöttek azok az idők, amikor a magyarok többé nem féltek. Büszkék vagyunk rátok" - írta a fotóhoz.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.