Fekete Dávid szándékosan nem találkozik gyerekeivel: mióta lecsukták, nem látta őket

Forrás: Instagram/Fekete Dávid -
Fekete Dávid börtön sikkasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid - akit több mint 100 millió forint elsikkasztásával gyanúsítanak -, közel három hónapja van letartóztatásban. Ezalatt egyszer sem látta az ikreit. Bár felesége, Regina, aki azóta beadta a válókeresetet, bevihetné hozzá a gyerekeket, ő mégsem ragaszkodik ehhez, igyekszik megkímélni a gyermekeit a börtön okozta stressztől. 

"A gyerekek az édesanyjuk felügyelete alatt vannak, az édesapjukkal pedig nem találkoztak, amióta letartóztatásban van" – erősítette meg a Blikk információit dr. Pikali Petra, az énekes felségének, Reginának ügyvédje.

Forrás: Instagram/Fekete Dávid

"Két kapcsolattartója van, az egyik az anyukája, rajta keresztül szokott érdeklődni a gyerekekről. Sok mindent el lehet mondani róla, sok mocskos dolgot művelt, de nagyon szereti őket és megviseli, hogy távol van tőlük. Ő is tudja, hogy a börtön nem gyereknek való hely, ezért nem is kéri Reginát, hogy vigye be hozzá őket" – mondta el a lapnak a neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.