Fejbe akarta lőni a vejét a férfi, miután kiderült, nem betörők, hanem ő gyilkolta meg lányát

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál lelő család betörő gyilkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férj először azt hazudta a nyomozóknak, hogy a feleségét fegyveres betörők ölték meg, később viszont bevallotta az igazságot.

Egy meggyilkolt brit nő gyászoló apja azt mondta, fejbe akarta lőni a lányának a férjét, miután megtudta, hogy ő gyilkolta meg imádott gyermekét- adta hírül a Daily Mail. A férj, Charalambos Anagnosztopulosz egy párnával fojtotta meg feleségét, Caroline-t, a 11 hónapos kislányuk szeme láttára. Ezután azt állította a nyomozóknak, hogy a feleségét fegyveres betörők ölték meg, később viszont bevallotta, hogy valójában dührohamában ölte feleségét, miután az asszony kiutasította őt a házból, és válást követelt.

A férfi a beismerés előtt hetekig játszotta a gyászoló férjet. Az áldozat 78 éves édesapja, David elárulta, őrületes dühbe gurult, miután megtudta, hogy a rendőrség azért vitte el a vejét a gyászszertartásról, hogy szembesítse őt a gyilkosság bizonyítékaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.