Hatalmas változásokat jelentett be az Aldi - erre kell számítani

Forrás: Shutterstock -
Aldi változások vásárlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az áruházlánc egy közleményben tette közzé, hogy 2021. június 15. és augusztus 31. között az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja 9 Balaton-környéki, továbbá a Gárdonyban található üzletét. Ezek az üzletek hosszabb nyitvatartással állnak a vásárlók rendelkezésére.

Az Aldi a kiemelt áruházaiban növeli a dolgozók létszámát, ezért most először keresnek bolti eladókat a szezonális időszakra, határozott munkaviszony keretén belül. A Balaton környéki üzletekben lehetőség nyílik részmunkaidős pozíciók betöltésére is.

Nagy változásokat jelentett be az Aldi Forrás: Shutterstock

Az idei évtől kezdődően az áruházlánc újdonságokat is bevezet: 9 balatoni, illetve 6 a tó környékén található üzletében és Gárdonyban különleges borokat emel a kínálatába. Ezekkel a szezonális balatoni borokkal szeretnék népszerűsíteni a borászatokat. Ezzel az Aldi tovább szélesíti a minőségi magyar termékek kínálatát - írja a Promotions.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.