Csodálatos: Egy művész hihetetlen víz alatti „erdőt" hozott létre Ayia Napa közelében - Galéria

Forrás: Northfoto/ZUMAPRESS.com/www.anekrasov.com/Andrey Nekrasov
Forrás: Northfoto/ZUMAPRESS.com/www.anekrasov.com/Andrey Nekrasov -
víz alatti fotók csodálatos művész galéria Ayia Napa erdő létrehozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 90 szobor található a víz alatt, amiket búvárok és búvárkodók fedezhetnek fel 200 méterre Ayia Napa partjaitól. 

A ciprusi Ayia Napa partjaitól 200 méterre elképesztő vízalatti „erdőt" alkotnak a művészek. Az ötlet Jason deCaires Taylor művészé, aki ismert a már korábban létrehozott vízalatti múzeumokról, amelyek káprázatos szobor-gyűjteményeket mutatnak be.

Vízi szoborkerteket alkotott mindenfelé, Cannes-tól kezdve, Mexikón, Grenadán, a Bahamákon, Lanzarotén, Norvégián, Ausztrálián át a Maldiv-szigetekig. Bár az utóbbi helyen azt részben lerombolták miután sértőnek vélték. Az Ayia Napa (Musan) Vízalatti Szobor Múzeum legutóbbi lemerülési próbálkozása 200 méter volt Pernera Beach partvidékén, ahol 93 darab nyolc és tíz méter közötti szobrot helyeztek el a tengerfenékben 10 méterre a felszín alatt.

A víz alatti csodáról készült galériánkat a képre kattintva tudod megtekinteni:

Forrás: Northfoto/ZUMAPRESS.com/www.anekrasov.com/Andrey Nekrasovhttp://www.life.hu/kultura/galeria/20210812-egy-muvesz-hihetetlen-viz-alatti-erdot-hozott-letre-200-meterre-ayia-napa-partjaitol.htmlmiddleon45003000

Ez is érdekelhet: Ezeket az építészeti remekműveket mindenképpen látnod kell!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.