Fluor Tomi nagyon kiakadt, amiért Kasza Tibihez hasonlították: "Engem már sokféleképpen sértettek meg..."

Forrás: Bertalan Ádám -
Fluor Tomi Kasza Tibi hasonlítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wellhello tagjait gonosz kommentekkel szembesítették. Fluornál akkor szakadt el a cérna, amikor valaki Kasza Tibihez hasonlította. 

Fluor Tomit és Diazt, vagyis a Wellhello zenekar tagjait gonosz kommentekkel szembesítették egy Youtube-videóban. A két énekes jól állta a sarat, de Fluor Tominál elszakadt a cérna, amikor valaki egy hozzászólásban Kasza Tibihez hasonlította. Egy kommentelő szerint ugyanis Fluor az egyik dalában nagyon hasonlít az énekes-műsorvezetőre.

Fluor Tomi kiakadt azon, hogy Kasza Tibihez hasonlították Forrás: Bertalan Ádám

"Azon de felb*sztam magam! Hát mondom, engem már sokféleképpen sértettek meg, de az, hogy a Kasza Tibihez hasonlít a dalom, az a k*rva anyádnál is durvább. Ha leanyáznak, azt mondom, hogy jó: ütök vagy nem ütök, de hogy a Kasza Tibihez hasonlítanak, akkor ütök" - idézi a Bors a Dob és basszus podcast műsorában elhangzottakat.

Mi folyik Fluor Tomi és Szabó Zsófi között? Az énekes nyíltan flörtöl a műsorvezetővel

Fluor Tomi Instagram-oldalán posztolt egy képet, amin éppen egy jacuzziban ül, egy pohár bor van a kezében és nem mást invitál meg magához, mint Szabó Zsófit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.