Leslie Mandoki: "A Covid felhozott rengeteg mocskot a világban"

Leslie Mandoki koncert Mandoki Soulmates
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mandoki Soulmates szupercsapat egy egyedülálló audiovizuális műalkotással jelentkezik: Az Utopia for Realists/Hungarian Pictures címet viselő vizuális albummal szeretnék maguk mögött hagyni a koronavírus sötét és hosszú időszakát. 

Az Utopia for Realists/Hungarian Pictures a berlini fal leomlásának 30. évfordulóján készült koncertfilm felvételeit ötvözi a különböző zenei epizódok lenyűgöző filmes megvalósításával, valamint exkluzív betekintést nyújt a koncertek és a stúdiómunkák kulisszái mögé is.

Leslie Mandoki összes barátja eljött Amerikából, és magyar sztárvendége is lesz a koncertnek, aki nem más mint Charlie. Szakcsi Lakatos Károly, aki szintén tésztvesz a szuperprodukcióban azt monja, óriási ötlet ez a koncert, a fúziós jazz-rock és Bartók Béla ötvözése szerinte garantálja a sikert.

"A Covid felhozott rengeteg mocskot a világban, szóljon a zenene az emberségéert, az összetartásért, figyeljünk arra, ami tényleg fontos az életben" - nyilatkozta az Origónak Leslie Mandoki.


A legendás jazz- és rockzenészek egyedülálló alkotása 2021. szeptember 24-én jelenik meg világszerte a SONY InsideOut gondozásában BluRayen, CD-n és dupla bakelitlemezen.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.