Megkéseltek egy nőt az utcán Berhidán: nyolcszor szúrta meg a támadó

Berhida késelő támadás támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatta a bíróság azt a 26 éves férfit, aki az utcán késelt meg egy nőt múlt héten Berhidán - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.

A közleményben azt írták: a férfi csütörtök hajnalban minden előzmény nélkül rátámadt egy buszmegálló felé gyalogló 45 éves nőre a Veszprém megyei Berhidán. Előbb dulakodni kezdtek, majd a támadó késsel nyolcszor megszúrta a sértettet a felsőtestén, derék- és vesetájékon. A késelő közben a saját lábát is megsebesítette, majd elfutott. A megtámadott nő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A férfi letartóztatását a Veszprémi Járásbíróság az ügyészi indítvány alapján egy hónapra rendelte el a szökés, az elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése, illetve a bűnismétlés veszélye miatt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte, hogy a berhidai férfit a járőrök egy órán belül a lakásán elfogták, és emberölés kísérlete miatt indult eljárás ellene.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.