Világhírű zenészekkel lép színpadra Leslie Mandoki és a Soulmates zenekar

album Leslie Mandoki világsztárok Jazz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, a Mandoki Soulmates szupercsapat egy egyedülálló audiovizuális műalkotással jelentkezik: Az Utopia for Realists/Hungarian Pictures címet viselő vizuális albummal szeretnék maguk mögött hagyni a koronavírus sötét és hosszú időszakát. A zenekar tagjai között szerepel David Clayton-Thomas Grammy-díjas kanadai zenész is.

Az Utopia for Realists/Hungarian Pictures a berlini fal leomlásának 30. évfordulóján készült koncertfilm felvételeit ötvözi a különböző zenei epizódok lenyűgöző filmes megvalósításával, valamint exkluzív betekintést nyújt a koncertek és a stúdiómunkák kulisszái mögé is.

A legendás jazz- és rockzenészek egyedülálló alkotása 2021. szeptember 24-én jelenik meg világszerte a SONY InsideOut gondozásában BluRayen, CD-n és dupla bakelitlemezen.

Világhírű zenészekkel lép színpadra Leslie Mandoki és a Soulmates zenekar Forrás: promo.mandoki-soulmates

Mandoki olyan egyedülálló és világklasszis zenészekkel fogott össze, mint Chris Tompson angol énekes és gitáros, aki mind a Manfred Mann's Earth Band munkájával, mind a "Blinded By the Light" klasszikus slágerének fő énekével, valamint szólóban elért eredményeiről ismert.

A Mandoki Soulmates szupercsapat tagja lesz továbbá Mike Stern amerikai dzsesszgitáros, aki 1993-ban elnyerte a Guitar Player díját. 2009-ben szerepelt a Down Beat listáján a 75 legjobb dzsesszgitáros között.

Továbbá David Clayton-Thomas Grammy-díjas kanadai zenész, énekes és dalszerző, akit a legtöbben a Blood, Sweat and Tears frontembereként ismertek meg.

A lemezbemutató koncertre augusztus 21-én kerül sor Budapesten, a Szent István Bazilikánál.

2021. szeptember 24-től, azaz az album megjelenésének napjától indul az elővételes jegyértékesítés is az Eventim német oldalán a 2022. őszi koncertekre, amelyek Berlinben (2021. november 5-én), Münchenben (2021. november 6-án) és Hamburgban (2021.november 7-én) indulnak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.