"A szék, amin ültem, mozogni kezdett" - Földrengésnek hitték a nyíregyházi stadion bontási munkálatait

Forrás: Youtube/Bsbtech -
földrengés Nyíregyháza stadion bontás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, hatalmas morajlással dőlt össze a nyíregyházi stadion főlelátója, ami miatt sokan azt hitték, hogy földrengés van a városban.

Hatalmas morajlásra lehettek figyelmesek szombaton Nyíregyháza lakói; nem kis hangzavarral járt ugyanis, hogy összedőlt a stadion főlelátója. A leomlásról felvételek is készültek, ezeken látható, hogy az épület milyen óriási része vált pillanatok alatt a földdel egyenlővé. Egy környéken lakó hölgy azt hitte, hogy földrengés van.

Döbbenetes felvétel: így omlott össze a nyíregyházi stadion főlelátója Forrás: Youtube/Bsbtech

"Egyszer csak morajlani kezdett, dübörögni, mintha egy hatalmas kamion ment volna el az úton. A szék, amin ültem, mozogni kezdett, nagyon megijedtem, azt hittem, földrengés van. Néhány másodpercig tartott az egész, amikor abbamaradt, a kisfiam kirohant az erkélyre, de nem látszott semmi. A szomszédomnál érdeklődtem, ő mondta, hogy bizonyára robbantottak a stadionban"

- mondta a hölgy.

A Városi Stadionban már jó ideje folynak a munkálatok, a bontási folyamatokat pár hete kezdték el, hogy a helyére új létesítmény épülhessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.