Bagi Iván óriási boldogságáról nyilatkozott: ez jelent számára elmondhatatlan örömöt

Forrás: Sláger Téma -
nézettség Bagi Iván Darázsfészek Újratöltve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bagi Iván online futó humoros műsora, a Darázsfészek újratöltve folyamatosan egyre több érdeklődőt vonz. A Videára feltöltött rövid álhírműsor már a félszázadik adáson is túl van. 

A Darázsfészek újratöltve című álhírműsorban a hazai celebeket állítja pellengérre Bagi Iván, és természetesen a velük kapcsolatos híreket. A pár perces videókra pedig egyre többen kíváncsiak. Összesen eddig több, mint 1.300.000 ember látta a Videán valamelyik epizódját a sorozatnak, amelynek már félszáznál is több része ment ki.

Bagi Iván nagyon örül online műsora sikerének Forrás: Sláger Téma

Csodálatos eredménynek tartom továbbá azt is, hogy a Videán pár nap alatt 170 ezer emberhez jutott el műsorom,

Origónak

"A műsoraim sikerét soha sem a nézőszámból mérem le, hanem inkább abból, hogy az utcán milyen visszajelzéseket kapok a nézőktől. Hála Istennek, úton-útfélen elismerő szavakkal és pozitív véleményekkel állítanak meg az emberek. Hihetetlenül jól esik" - tette hozzá.

"Végezetül csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy ezért érdemes volt szerencsét próbálnom az internet világában, még 45 évesen is" - vallotta be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.