Dunakeszi családirtás: így élte meg egy közelben lakó édesanya a tragédiát

Fotó: Koncz Márton - Origo -
gyilkosság öngyilkos öngyilkosság Dunakeszi családirtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dunakeszin élő anyuka sosem felejti el azt a szörnyű estét, amikor B. Zoltán lelőtte egykori párját, hétéves kisfiát, anyósát, végül magával is végzett. A lakosok szinte sokkot kaptak.

Judit két iskolás fiával volt otthon, amikor meghallotta a szirénákat, a rendőrök érkezését. A Facebookról tudta meg, mi történt.

A helyiek sokkot kaptak a történtek miatt Fotó: Koncz Márton - Origo

"A helyi csoportban láttam először, hogy mi történt. Akkor, mint egy filmben, úgy pörögtek a kommentek, s derült ki újabb és újabb szörnyű részlet. Öt plusz két lövést hallott valaki, más arról számolt be, hogy megérkeztek a Terrorelhárítási Központ emberei. Nagyon megijedtem, sokkolt az egész, mert eddig Dunakeszin ilyesmit nem éltünk át. Végig attól féltem, hogy olyasmi történt, ami bennünket is veszélyeztethet. Itt valaki fegyverrel jár az utcán! A TEK után hallottam, hogy sziréna hangjai szólnak a távolból és amikor kinéztem, mintha helikoptert láttam volna az égen, de többen azt írták a csoportban, hogy csak drónnal figyelik az utcákat és valakit keresnek. Ekkor még jobban megijedtem, hogy egy szökésben lévő bűnöző járkálhat az utcán és bármire képes. Akkor még nem tudtuk pontosan, hogy mi történt. Az azonban megnyugtató volt, hogy a rendőrök motorral fel-alá járkáltak az utcán. Később kiderült, hogy a lövöldöző is meghalt" - mondta az asszony a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.