Dunakeszi családirtás - Megszólalt a gyilkos apa barátja: "Sok embernek elmondta, hogy ebből nagy baj lesz"

gyilkosság öngyilkos öngyilkosság Dunakeszi családirtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dunakeszi családirtó többször kijelentette, hogy meg akarja ölni volt párját és a gyereküket is. A rendőrség szerint azonban hozzájuk bántalmazásról, fenyegetésről nem érkezett bejelentés.

"Sok embernek elmondta, hogy ebből nagy baj lesz előbb-utóbb. De nem gondolta senki, hogy ekkora. (...) Zoli azért többször kijelentette, hogy vagy magát öli meg, vagy a feleségét. Még vissza akarta kapni a régi családját, és állítólag bejelentették neki, hogy van egy új ember, és ennyi, ebből történt az egész tragédia. Tisztelte szerette a gyerekét, nagyon-nagyon szerette azt a kisfiút, ezért nem is értjük, hogy mi történt, mi vitte idáig, hogy a gyerek ellen fordította a fegyvert" - mondta a gyilkos apa barátja a Tényeknek.

A rendőrség azt állítja, hozzájuk nem érkezett bejelentés bántalmazásról vagy fenyegetésről. Hogy Zoltán fogyasztott-e a gyilkosság előtt kábítószert vagy alkoholt, azt még vizsgálják. A férfi 2002 óta rendelkezett sportvadászat céljára kiadott érvényes lőfegyvertartási engedéllyel. Egy puskája volt, ezt 19 évvel ezelőtt vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.