Győzike és a közterület-felügyelet botránya folytatódik: előkerültek a kamerák felvételei

Life TV -
Bea asszony Gáspár Győző Győzike közterület-felügyelet Gáspár Bea botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző azt állítja, hogy a közterület-felügyelet dolgozói inzultálták őt az intézkedés során, a jogi osztály vezetője viszont azt, hogy ennek éppen az ellenkezője történt. Előkerültek a biztonsági kamera felvételei, így kiderülhet, kinek van igaza. 

Gáspár Győző nemrég arról számolt be, hogy inzultálták őt és Bea asszonyt a közteresek. Azt állította, Beát csaknem kirángatták a kocsiból. Az eset nagy port kavart, hiszen a közterület-felügyelet jogi osztályvezetője ennek éppen az ellenkezőjét mondja, vagyis azt, hogy Győző volt ingerült, és gesztikulálásokkal zavarta az intézkedést. A térfigyelő kamerák felvételeit sikerült megszereznie a TV2-nek, így mindenki eldöntheti, kinek van igaza.

Gáspár Győző és a közterületesek ügye folytatódik Life TV

Dr. Géczi Viktória, a 3. kerületi közterület-felügyelet jogi osztályvezetője szerint a kollégák másként emlékeznek: azt mondta,

Győzőt kellett nyugtatni, a csárdából is kiszóltak neki, valamint a felesége is csitította.

Minden intézkedőt meghallgattak, akik egybehangzóan nyilatkoztak a történtekről. Hozzátette, hogy a térfigyelő kamera felvételeit is végignézték.

Elmondta: valótlan állítás az, hogy Beát szinte kirángatták az autóból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.