Kis híján tragédia történt Alsóörsön: az utolsó pillanatban mentettek ki egy férfit a Balatonból

Forrás: shutterstock -
Alsóörs baleset Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kicsit később érkezik a segítség, tragédia történt volna vasárnap este a Balatonon. Egy férfit kellett kimenteni a tóból. 

"Vasárnap este 10 után hívta a balatoni segélyhívót egy férfi, hogy Alsóörsnél csónakjából a vízbe esett, abba kapaszkodik, de nem tudja már sokáig tartani magát. A vízirendészek parancsnoka, Dominek Jácint őrnagy, aki szolgálaton kívül volt, és a közelben lakott, gyorsan kölcsönkért egy hajót és azonnal a helyszínre sietett. A rossz látási viszonyok miatt még így is fél óra volt, amíg rátalált a bajba jutott emberre. A férfi már kihűlt, az utolsó pillanatban érkezett a segítség!" - írta a Magyar Rendőrség a Facebook-oldalán.

Ez is érdekelhet: Két borzalmas tragédiánál is ott volt Laky Zsuzsi férje: a Balatonba fulladt testvérpárnál és Gödnél is jelen volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.