Halálos áldozatot is követeltek a heves erdőtüzek Spanyolországban - Videó

Malaga Spanyolország lángok erdőtűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a baj Andalúziában. Óriási erdőtűz keletkezett Spanyolország délkeleti felében. Malaga tartományban már 2500 embert kellett kimenekíteni a lakhelyéről.

Már több ezer embernek kellett eddig elhagynia az otthonát Andalúziában, ahol már ötödik napja tartanak a heves erdőtüzek. A mentésben egy 44 éves tűzoltó is életét veszítette - írja a Blikk.

A tűzoltást a kedvezőtlen időjárási körülmények is hátráltatják. jelenleg helikopterektől, repülőkről is locsolják a vizet a területre. Azonban a lángokat egyelőre nem sikerült megfékezni, és további emberekre lenne szükségük. A rendőrök gyújtogatás gyanúja miatt vizsgálatot indítottak az erdőtűz ügyében.

Hatalmas erdőtüzek Görögországban: Több falu leégett, a második legnagyobb görög szigeten feltartóztathatatlanul tombol a tűz - Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.