Orbán Viktor elárulta, milyen korlátozásokra számíthatunk a koronavírus miatt: őket érinti leginkább

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán -
korlátozás Orbán Viktor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A delta-variáns miatt mindenki tart attól, hogy a koronavírus újult erővel rohanja le az országot. A korlátozások kérdése is foglalkoztatja az embereket, erről is beszélt Orbán Viktor a Kossuth rádióban.

A koronavírus-járvány negyedik hulláma elkerülhetetlen, de főleg az oltatlanokat érinti majd. Más ugyanis nem segíthet, csak a vakcina. Orbán Viktor a Kossuth rádióban elmondta, egyelőre biztosan nem lesz kötelező az oltás Magyarországon, mert az ellenállásba ütközne. Arról is beszélt, ha lesznek, milyen korlátozásokra számíthatunk.

Orbán Viktor elmondta, kiket érinthetnek a lehetséges korlátozások Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

"Ha lesz is bármilyen korlátozás, akkor az a védettségi igazolványhoz lesz kötve. Azokat kell korlátozni, akik nem oltatták be magukat" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.