A sajtótól értesült lánya haláláról Kandech Evelyne apja: zokogásban tört ki, amikor megtudta a hírt

Forrás: TV2 -
halál apa Kandech Evelyne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandech Evelyne hosszan tartó betegség után távozott mindössze 37 évesen az élők sorából. Állapotáról csak a legközelebbi barátai tudtak, mások nem, még az édesapjának sem beszélt erről. Ő a sajtótól értesült a tragikus hírről. 

Hosszan tartó betegség után hunyt el Kandech Evelyne, a szomorú hírt egykori megasztáros társai osztották meg a közösségi oldalaikon. Az énekesnő 37 évesen távozott, habár küzdött a betegség ellen, szervezete feladta a harcot. Nem sokaknak beszélt az állapotáról, még édesapja sem tudott róla. Ő a sajtótól értesült lánya haláláról.

Kandech Evelyne apja nem tudott lánya betegségéről Forrás: TV2

Evelyne egyébként sem ápolt szoros kapcsolatot Sierra Leone-i apjával. Annak idején tanulni jött a férfi az országba, ekkor ismerkedett meg Evelyne édesanyjával. A lány születése előtt vissza kellett térnie hazájába, és már soha nem jött utána Magyarországra. Az énekesnő felnőttként találkozott először apjával, és habár tartották a kapcsolatot, betegségéről neki sem beszélt. A férfi a Borstól értesült arról, hogy lánya meghalt.

"Mi volt a baja? Mi volt a baja? Ez szörnyű" - mondta, majd zokogásban tört ki. Elárulta, néhány héttel ezelőtt beszéltek utoljára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.