Felfoghatatlan: Halálra gázolták a fiatal magyar sportolónőt

gázolás halál kézilabdázó gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt a fiatal sportolónő, Budai Viktória, aki a Jánossomorja Sportegyesület kézilabdázója volt. A fiatal játékost  egy 35 éves kábítószer hatása alatt álló sofőr gázolta el biciklizés közben.

A 20 éves Budai Viktória a Jánossomorja Sportegyesület játékosa volt. Információk szerint egy 35 éves kábítószer hatása alatt álló sofőr gázolta el kerékpározás közben, amit nem élt túl a fiatal kézilabdázó lány. A klub a Facebookon jelentette be a halálhírt.

"A Jánossomorja Sportegyesület, Kézilabda szakosztálya mély fájdalommal tudatja, hogy kiváló csapattársunk, kapusunk, barátunk, Budai Viktória a mai napon tragikus körülmények közt itthagyott bennünket. Csapatunk gyertyagyújtással 2021 október 5.-én kedden este 19:00-kor a Jánossomorjai hármashalom emlékműnél tart megemlékezést. Gyújtsunk gyertyát együtt emlékére" - olvasható a JSE Kézilabda Szakosztály oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.