Hónapokon át molesztálta 14 éves diákját a 31 éves tanárnő: a fiú nővére buktatta le őket

Forrás: Miami Dade Corrections and Rehabilitation -
molesztálás diák tanár autó pedofília zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A floridai tanárnő akkor bukott le, amikor diákja nővére megnézte az öccse telefonját, amelyben pikáns üzeneteket és fotókat talált.

Letartóztattak egy 31 éves tanárnőt Floridában, miután kiderült, hogy hónapokon át molesztálta az egyik 14 éves diákját. A nő ellen több vádpontban indítottak eljárást, köztük molesztálás és 16 év alatti gyerekkel folytatott szexuális cselekmény miatt - jelentette a helyi sajtó.

Brittany Lopez-Murray hónapokon át molesztálta 14 éves diákját Forrás: Miami Dade Corrections and Rehabilitation

A 31 éves, házas drámatanárnő négy éve dolgozott pedagógusként, az egyik évben a legjobb tanár címet is elnyerte. A rendőrség azt közölte, hogy a tanárnő augusztusban lépett kapcsolatba a diákkal és azóta többször is szexelt vele az autójában. A nőt a fiú nővére buktatta le. Miután gyanús lett neki öccse mobilozása, megszerezte a fiú telefonját, amin erotikus fotókat és üzeneteket talált. Az üzenetváltások egy része arról szólt, mennyire élvezték a közös szexet. A tanárnő letartóztatása után letette az óvadékot, így szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vádak ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.