2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Kigyulladt kamion miatt araszol a forgalom a főváros felé: erre figyeljen, aki az M3-ason közlekedik

Forrás: Origo -
autópálya kamion baleset M3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a hajnali órákban baleset miatt araszol a közlekedés.

Az M3-as autópálya, Gyöngyös-kelet csomópontja közelében kigyulladt egy kamion. A 78-as km-nél az oltási munkálatok és a füst okozta csökkent látótávolság miatt a pálya Budapest felé vezető oldalán a forgalmat megállították. A rendőrség a járműveket a 90-es, Nagyfüged-Ludas csomópontnál letereli a pályáról a 3-as főút felé. 1-2 km-es torlódásra, 15-20 perces araszolgatásra kell készülni.

Az M7-es autópályán Eszteregnye térségében aszfaltoznak. A Budapest felé tartó oldalon a 222-es és a 221-es km között aszfaltoznak. Holnap reggel 7 óráig a belső sávba terelik a forgalmat.

Az 1-es főúton, Komárom átkelési szakaszán a Klapka György úton, a 87-es km-nél lévő vasúti átjárót felújítják, ezért azt lezárták. Kijelölt terelőút az Ácsi út – 13-as főút – Igmándi út (132-es főút) útvonal - írja az Útinform.

Képünk illusztráció. Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.