Borzalmas családi tragédia: hidegvérrel mészárolta le édesanyját és testvéreit a 22 éves fiú

Forrás: Shutterstock -
hidegvér gyilkosság testvér családirtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérfagyasztó tragédia történt pénteken Tennessee államban: egy fiú kiirtotta az egész családját.

A 22 éves Nathaniel Pipkin minden előzmény nélkül lelőtte édesanyját, 11 éves húgát és mostohatestvérét. A mészárlás közben a családfőnek sikerült egy ablakon keresztül elmenekülnie, ő értesítette a rendőröket a szomszéd házból, ahol sikerült meghúznia magát. A hatóságok sokkot kaptak a látványtól a gyilkosság helyszínén: a család vérbe fagyva hevert a padlón.

A nyomozók hajtóvadászatot indítottak a fiú után, aki egy ezüst Mustanggal menekült el a családi háztól, nem sokkal később azonban feladta magát, és azt mondta, önvédelemből ölt. Pipkin nem tagadta, hogy édesanyja férjének is ártani akart, így ő csak annak köszönheti az életét, hogy a lövöldözés idején sikerült elmenekülnie -írja a Mirror. Az egyelőre nem világos, mi vezetett ehhez a szörnyű tetthez.

Nem Pipkin az egyetlen, aki ilyen kegyetlen módon végzett családjával, nemrég egy 15 éves fiúról számoltunk be, aki, miután szüleit és kishúgát is megölte, öngyilkos lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.