Kocsmázni ment a barátnőjével, kis híján az életével fizetett a fiatal lány: ezt tették vele

Forrás: Northfoto/Kennedy News and Media -
kocsma fiatal lány megmérgezés mérgezés lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány szórakozni indult barátnőivel, ám nem sok választotta el attól, hogy az a nap legyen életében az utolsó. 

A 26 éves lányt az angliai Yorkshire-ben mérgezték meg egy kocsmában. Danielle Holmes a barátnőjével iszogatott, amikor az utolsónál jelezte barátnőjének, hogy nem érzi jól magát, és haza szeretne menni. Amikor kiment levegőzni, elkezdett vért hányni, rohamot kapott, és annyira legyengült, hogy csak ennyit tudott mondani:

Mire a mentősök kiérkeztek, a lány eszméletlenül feküdt a földön, és a kórházban csak a szemével tudott kommunikálni. Danielle nem tudott se mozogni, se beszélni, és ahogy ő fogalmaz, testen kívüli élményben volt része.

Danielle Holmes kocsmázni ment a barátnőjével, kishíján az életével fizetett Forrás: Northfoto/Kennedy News and Media

-mondta a 26 éves lány, akinek állapotát később stabilizálták, és már otthonában lábadozik. Danielle nyilatkozata szerint barátnőjének köszönheti életét, és szerencsés, hogy életben van - írja a Daily Mail cikke alapján a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.