"A karjaimban tartottam, amikor leállt a légzése" - az ökölvívó megrázó őszinteséggel vallott kislánya születéséről

Születés gyermek ökölvívó Tyson Fury
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tyson Fury és felesége, Paris hatodik gyermekének rögtön születése után pokoli fájdalmakat kellett átélnie. A profi ökölvívó és kedvese megrázó részleteket árult el gyermekük küzdelmeiről. 

A szülőknek borzalmas perceket kellett átélniük a liverpooli kórházban, ahol a pici Athena megszületett. A kislány életéért percekig küzdöttek az orvosok, de szerencsére sikerült őt visszahozniuk a halálból - írja a The Sun.

A család drámai pillanatokat élt meg, Tyson és Paris számára az a pár perc soha véget nem érőnek tűnt. A kislányuknak a megszületése pillanatában rendkívüli módon felgyorsult a szívverése, ami percenként 300 volt a normális 120 helyett. A gyermeknek egy csövet is lenyomtak a torkán, hogy lélegezni tudjon.

"Egy csövet vezettek le a torkán, hogy lélegezni tudjon. Gyógyszereket kapott, de valószínűleg ezeknek a felhalmozódása túl sok volt neki. A karjaimban tartottam, amikor leállt a légzése: nem mozdult, a pulzusa lelassult. A karjaimban haldoklott. Elvették tőlem, majd újraélesztették, miközben Tyson berohant hozzánk. Borzalmas érzés volt ezt átélni, de végül sikerült újraéleszteniük a kislányomat."

Athena életét az orvosok megmentették, és a család végül augusztus 20-án hazavihette a picit.

„Köszönöm minden orvosnak és nővérnek, aki segített neki" – nyilatkozta Tyson, aki a kórház számára létrehozott egy GoFundMe oldalt, amelyen eddig közel 22 millió forint gyűlt össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.