Berki Emma Katerina kisbaba Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021. november 4-én született meg Berki Krisztián és felesége, Mazsi kislánya. A baba neve azonban csak most lett biztos, a szülők számmisztikus segítségét kérték a névválasztáshoz.

"Olyan nevet akartunk neki adni, amit büszkén visel majd élete során. Mivel a születésünkkor kapott nevünk meghatározza egész hátralévő életünket, fontos volt számunkra, hogy kislányunk egy jó élet felé vegye az irányt már az első napjaitól kezdve. Továbbá személy szerint én nagyon szeretem az orosz neveket. Valahogyan számomra erőt, fegyelmet, eleganciát sugároznak. Jó kimondani őket. Mazsival beszéltük is, hogy én valószínűleg Katerinának fogom hívni, ő meg inkább Emmának. A Berki Natasa Zselyke után, úgy érzem sikerült csodás nevet adnunk a Mazsival közös gyermekünknek" - mondta a Borsnak Berki Krisztián.

Berki Mazsi és Berki Krisztián az Emma Katerina nevet választották gyermekükenk TV2

A lap megkereste Kiss Zoltán Zéro numerológust is, aki a sztárpár segítségében volt a választásban.

"Tanácsot kértek, kielemeztük a neveket és két lehetőség maradt. Berki Emma Katarina és Berki Emma Katerina. Én mindkét névről elmondtam, hogy az életben való helytálláshoz milyen energiákkal rendelkeznek. Végül a Katerinára esett a választásuk. A Katarinához képest ez egy lágyabb, nőiesebb név, szintén nagyon jó szellemi energiákkal. A kislány így is egy nagyon erős, ambiciózus személyiség, jó üzleti érzékkel és kiváló kommunikációs képességekkel. Van benne céltudatosság, fontos számára az önmegvalósítás, de a születési számai azt mutatják, hogy szerencsére a párkapcsolat, a család is kihagyhatatlan lesz az életéből" - mondta a mágus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.