A repülőn lett rosszul Bryan Adams: a legendás zenészt azonnal kórházba szállították

Bryan Adams fotó Milánó repülőgép rosszullét koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bryan Adams New York-ból repült Milánóba, amikor váratlanul belázasodott a repülőn. A leszállást követően azonnal tesztelték koronavírussal, ami legnagyobb meglepetésére pozitív lett.

Bryan Adams felvette a koronavírus elleni két oltást, ennek ellenére elkapta a Covidot egy hónapja, de szerencsére tünetmentesen kilábalt a betegségből. Olyanannyira jól érezte magát, hogy úgy döntött, Milánóba repül, a New Yorkból induló járaton azonban hirtelen elkezdte rosszul érezni magát. Amint leszállt a gép, rögtön tesztelték a világsztárt és legnagyobb döbbenetére a teszt újra pozitív lett. Az énekest azonnal kórházba szállították és elkülönítették - írja a Reuters.

- írta Bryan Adams Instagram-oldalán, aki az elmúlt időszakban aktívan koncertezett Las Vegasban. A világsztár nagyon élvezte, hogy újra felléphet, tavaly ugyanis nagyon megviselte, hogy nem koncertezhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.