Madeleine McCann gyilkosának újabb borzalmas tettére derült fény: barátja vallott kegyetlenségéről

Forrás: Origo -
halál gyilkos maddie McCann elrablás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann elrablásával és megölésével Christian Bruecknert gyanúsítják, a férfiról most egy ismerőse osztott meg információkat. 

Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el Portugáliában, és az ügyében sokáig nem történt előrelépés. 2020 nyarán aztán a rendőrség meggyanúsította a német Christian Brucknert, aki már börtönben ült nemi erőszakért és szexuális bűncselekmények elkövetéséért. A férfi egyáltalán nem aggódik azért, hogy Madeleine McCann elrablásával is összefüggésbe hozták, korábban kijelentette, hogy a rendőrség csak egy szalmaszálba kapaszkodik.

Madeleine McCann elrablásával gyanúsított férfi újabb szörnyű tettére derült fény Forrás: Origo

Nemrég kihallgattak egy olyan személyt, aki egykor nagyon jól ismerte Christian Brucknert. A férfi azt állítja, Christian Bruckner egykor bevallotta neki, hogy

véletlenül, bódult állapotban megölte a barátnőjét.

Az eset 2010-ben történt, és valóban volt akkor egy szörnyű gyilkosság: a 24 éves Monika Pawlakot megölték és feldarabolták. Két szemeteszsákban találtak rá. A férfi ellen akkor nyomozás indult, de sosem vádolták meg - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.