Gúnyt űz a rendőrségből a Madeleine McCann-ügy első számú gyanúsítottja

Forrás: Origo -
gyanúsított rendőrség Madeleine McCann Christian Brueckner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann elrablásával és megölésével gyanúsítják Christian Bruecknert, aki egyáltalán nem aggódik: szerinte a rendőrök csak egy szalmaszálba kapaszkodnak. 

Madeleine McCann feltételezett elrablóját és gyilkosát még több más szexuális bűncselekménnyel is szerették volna összefüggésbe hozni, hiszen jelenleg is ilyen tettért tölti büntetését. A 44 éves Christian Brueckner azonban egyáltalán nem izgul, lefitymálja a rendőrséget és gúnyt űz belőlük, ugyanis szerinte a hatóság csak szalmaszálba kapaszkodik, és úgy véli, nincs közvetlen bizonyíték ellene semmire.

Madeleine McCann első számú gyanúsítottja mindent tagad Forrás: Origo

Nemrég egy könyv is megjelent a férfiról, ami szerinte annyira komoly, mint egy képregény. Christian Brueckner továbbra is tagad mindent, leszögezte, nincs köze Madeleine McCann eltűnéséhez sem - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.