A korlátozásokról beszélt Győrben a magyar külügyminiszter

Forrás: Shutterstock -
korlátozások korlátozások Magyarországon külügyminiszter koronavírus elleni védekezés Szijjártó Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy most tetőzik a koronavírus negyedik hulláma, tehát hamarosan csökkenhet a fertőzöttek és a betegségben elhunytak száma is. A korlátozások azonban nem fognak egy csapásra megszűnni.

Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter a győri Apátúr Sörház és Tanműhely megnyitóján vett részt, ahol szó esett a járvány egészségügyi és gazdasági vonatkozásairól is, a magyar korlátozó intézkedésekről.

Hatékony a magyar járványkezelés, ezért nem lesz szükség szigorításra Forrás: MTI/EPA/Olivier Hoslet

A lap idézi, hogy a külügyminiszter szerint az oltóanyagok megjelenésével, azzal, hogy mindenkit beoltottak, akit csak lehetett, sikerült eljutni oda, hogy a járvány sokadik hullámát, a vírus sokadik variánsát is át tudja vészelni Magyarország drasztikus korlátozások nélkül.

Ezek szerint további szigorításra már nem kell készülni idehaza.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.