A Megasztár énekese vezette az autót, ami felborult az újpesti karambolban

Forrás: Shutterstock -
Pál Tamás Pál Tamás karambol újpesti autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején történt az a közúti baleset Budapesten, amiben hat autó ütközött egymásnak, melyekből az egyik fel is borult. Azt máig nem tudni, mi okozta a szerencsétlenséget, de az kiderült, hogy az egyik kocsiban egy ismert ember utazott.

A Megasztár második évadának döntőse, a ma színészként, szinkronhangként ismert Pál Tamás vezette azt az autót, ami az oldalára borult a balesetben. A férfi karcolás nélkül megúszta a megpördülést, és saját maga írt az esetről közösségi oldalára még kedden.

"Mai napom. Az "egy ember megsérült" az én voltam. De egy karcolás nélkül úsztam meg a felborulást. Nekem jött a BMW-s, padlógázzal, állítólag még sárgában, de nekem már zöld volt, felborított és nekilökött még másik 4 autónak.

Mentő vitt be, de nem volt semmi bajom, szóval jelentem, minden rendben. Köszönöm a helyszíni segítségnyújtást a mentősöknek, rendőröknek, tűzoltóknak, civileknek. Mindenki vigyázzon magára!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.