Álláshirdetést adott fel II. Erzsébet: havi 860 ezer forintot fizet a munkáért

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
digitalizáció álláshirdetés álláshirdetést adott fel II. Erzsébet II. Erzsébet brit királynő II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen vannak, akik akár ingyen is szolgálnák a királynőt, ám ő most busásan megfizeti azt, aki megfelel a meghirdetett állásra. II. Erzsébet egy évre keres olyan munkaerőt, aki segítene neki egy fontos feladatban.

A Buckingham palotának olyan emberre van szüksége, aki részt vesz a királyi levéltár dokumentumainak digitalizálásában. A munkáért egy évre 24 ezer fontot fizetnek, ami átszámítva összesen 10,3 millió forint. Ez azt jelenti, hogy a levéltári munkával havonta 860 ezer forintot lehet keresni.

Busásan megfizeti új munkaerőit a királynő Forrás: AFP/Adrian Dennis

A feladatra azonban nem vesznek fel akárkit. A jelentkezőknek komoly munkatapasztalattal kell rendelkezniük a digitalizáció, valamint az adattárolás területén. A munka részét képezi nemcsak a jó minőségű digitális képek készítése, hanem az adatok ellenőrzése és a már digitalizált anyagok minőség-ellenőrzése is.

Az állásra 2022. január 7-ig jelentkezhetnek az érdeklődők – írja a Mirror cikke alapján a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.